top of page
bgImage

Lägga till extra behandling till Nathong djupgå​ende massage för ännu mer effektiv och skönare avslutning. 

Säg till  när du boka behandling direkt på salongen. 

Hot stone massage

Det är en oroligt avslappnande och effektiv kroppsbehandling med varma, lena lavastenar tillsammans med utvalda aroma- oljor efter dina behov för att få en maximal effekt. Du kommer att få Hot stone massage tillsamman med Nathong djupgående massage för optimal muskelavslappning för båda kropp och sinne.

Stenarna innehåller stora mängder järn och magnesium, vilket gör dem extremt starka och med en hög densitet. Stenarnas densitet har en stor betydelse för deras förmåga att behålla värmen längre än andra stenar. 

Pris: 250 kr

Recover Touch ansiktsmassage 

Intensiv antioxidant behandling. Behandling är reparerar och tillför näring, lugnar stressad hud och återfuktar. 

Lägg till Recover Touch på Nathong djupgående massage behandling för ännu mera skön avslutning. 

Pris: 250 kr

Aromaterapi massage 

Aromaterapi är en terapiform där man på ett kontrollerat sätt använder sig av eteriska oljor/blandningar för att påverka kropp, fysiologi, humör, sinnesstämning, eller tankar för att ge balans och harmoni i den mänskliga kroppen och själen. 

Lägg till aromasoul på Nathong djupgående massage behandling för en ännu mera effektiv behandling. Aromasoul väljs individuellt och efter behov för varje behandling. (Läs mer om Aromasoul tyck på Aromasoul)

Pris: 100 kr

Body Scrub 45 min (ryggen)

Body scrub som avlägsnar döda hudceller, ökar blodcirkulationen och är utjämnade, förnyande och regenererande behandling för att återställa spänst, elasticitet och djup återfuktning. 

Lägg till body scrub på Nathong djupgående massage 90/120 min behandling. 

Pris: 250 kr

Örtboll massage 

Ört massage där två uppvärmda örtbollar användas. Örterna har renande, aktiverande och avslappnande egenskaper (öka blod cirkulationen, minska smärta, svullnad, muskelspasmer, avkopplande dofter från eteriska oljor av örter). 

Örtboll ingredienser: cinnamomum camphora, salt, citrus hystrix , curcuma longa linn, zingiber cassumunar Roxb, tamarindus indica Linn, acacia concinna. 

Lägg till örtboll till Nathong djupgående massage behandling för ännu mera skön behandling. 

Pris: 150 kr

Inframadrass

För bättre blodcirkulation och cellförnyelse, förbättrar lymfsystemet, lindrar smärta och inflammation, ger bättre sömn och pigghet/energi. 

Lägg till på Nathong djupgående massage 90 min behandling för ännu mera skön avslutning. 

(Man avslutar behandlingen med att ligga på inframadrass i 30 min.)  Inframadrass

Pris: 100 kr

bottom of page