top of page

Mitt namn är Oraphan Nathong kallas för Oraphan, jag har bott i Sverige i över 20 år, har bott 17 år i Skån​e och flyttade till Leksand 2015 med min familj. Jag har jobbat som undersköterska, husfru på Tällbergsgården hotell, ett fantastisk hotell i Tällberg. Jag jobbar också som personlig kock inom Thai matlagning, jag brukar hålla matlagningskurser och catering på olika fest tillfälle. Jag älskar att laga mat.

Efter ett år boendes i Leksand så upptäckte jag att det finns inte Thaimassage i Leksand, då fundera jag över på att starta upp en. Jag gick på utbildning inom svensk klassis massage och sedan fick lära mig Thaimassage teknik av min världens bästa massör i Trelleborg. 


Nathong Beauty grundades i Leksand 2017, där bedrev jag verksamhet hemifrån under tiden jag gick på utbildning. Jag bedrev verksamhet hemma i två år, sedan av en slump så fick jag veta att det fanns en ledig lokal i Rättvik som skulle passa bra för min verksamhet. Efter en månads fundering så bestämde jag att flytta verksamheten till Rättvik i maj 2019. 

Jag älskar att jobba som massör, jag älskar att kunna hjälpa andra att må bra och bli fri från muskel spänningar, stelhet, att han/hon mår bra både i kropp och själ när han/hon har varit och fått behandling av mig.

Jag ger Nathong Djupgående Massage med inslag av Thaimassage, Svensk klassisk massage och oljemassage för optimal muskelavslappning. En djupgående massage som löser upp spänningar och muskelknutor i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning.​

Det innebär att behandlingen går in på djupet samtidig som den också är avslappnande.

Behandlingen är smärtsam om man är mycket spänd, stel och har många hårda muskel knutor. Det brukar kännas värst vid första behandlingen men det brukar lätta sig efter några gångers behandling. 

Min behandling går ut på att hjälpa dig som har ont och besvär med muskelspänning överallt i din kropp som gärna vill bli av med den.

Jag hoppas på att det är du nästa gång som jag ger behandling. :)

bottom of page