top of page

Algneedling

Algneedling

(MICRONEEDLING UTAN NÅLAR)

 

Det är nålsvamp, svampspikar är en slags kiselhaltig biomikronål som utvinns ur sötvattensvampen. Den stimulerar både epidermis och dermis. Kan ses som pulver för blotta ögat och som en vass stavkristall under mikroskopet.

Användas för behandling av acne & ärr, pigmentering, solskador, förstorade porer, fet hy, ojämn hudton, hormonella pigmenteringar och rynkor/fina linjer.

På så kort tid som 5 minuter hinner vi skapa ca 3 miljoner mikrokanaler.

Med denna behandling huden cykeln kortas ner 28->7 dagar.

Det innehåller också ekologiskt bulgariskt rosenvatten har många läkande och extremt välgörande egenskaper. Dess antiinflammatoriska egenskaper kan hjälpa till att minska rodnaden i irriterad hud, lindra akne, dermatit och eksem. Det kan också vara mycket användbart vid behandling av ärr och sår.

Troholoma Matsutake extrakt (tallsvamp) ger en kraftfull ljusningseffekt, ger glans och lyster till huden, har antioxidant och fuktgivande egenskaper, minskar elastasaktiviteten (enzymet som bryter ner elastin)

Vegetabiliskt glycerin kan leda till bättre hudhälsa genom att lindra hudirritation, skydda mot infektioner och främja sårläkning. Studier visar att applicering av glycerininnehållande produkter kan skydda din hud mot irriterande ämnen och mikrober samt lugna inflammerad eller skada hud.

Jojoba esters har kliniskt bevisats minska torrhet som kan leda till flagnande, grova fläckar på huden. De är också effektiva för att minska fina linjer och öka hudens fasthet, och hjälpa till att vända synliga tecken på åldrande.

Hur behandlingen går till

- Djuprengöring

- Algneedling läggs på och trycka försiktig i ca 15 min för att gå ner på djupet

- Lägga på ansiktsmask i ca 20 min

- Ansiktsmasken tas av och fuktgivande kräm läggs på och solskyddsfaktor 50+

Totalt tid 60 min: 1050kr

Boka behandling redan idag!

bottom of page